27-годишната актриса Скарлет Йохансон показа гордо новата си придобивка на премиерата на лентата „The Avengers” в Лос Анджелис.

Става въпрос за рисунката на дясната й китка, която представлява „гривна” с медальон, на който е написано „I love New York”.

По този начин актрисата иска да изрази любовта си към този град. „Татуировките ме правят щастливи и предпочитам да не издавам тяхното значение…”, беше категорична Скарлет.

Това не е първата татуировка на русокосата звезда. Скарлет има татуировка на лявата си ръка, която представлява изгрев. Посланието което носи тази татуировка е тайно и за съжаление тя няма никакво намерение да разкрива.

Тя споделя още, че тази татуировка я прави да се чувства много щастлива и е доста лична. „Някои неща трябва да останат лични”, сподели тя преди време.



Кракът е може би една от най-еротичните части от тялото на една жена. Това е и най-често татуираното място – особено областта около глезена.

Значението на двете преплитащи се кръгчета на глезена на Скарлет също е неясно. Това, което обаче се вижда е, че в едното кръгче е изписана буквата „A”…



Един съвет: Специалистите съветват да бъдем внимателни, ако сме решили да татуираме глезена си – на това място има лимфни възли, които трябва да се пазят от засягане с иглата, затова се доверете на опитен татуист!