Автор
Woman.bg

След няколко развода те най-накрая откриха любовта - I част!

Колкото и усилия да полагаме, за да запазим жива искрата на любовта в една връзка, нещата понякога просто не се получават. Но краят на едни отношения не трябва да ви отчайват, защото винаги има светлина в тунела.

Това твърдение красноречиво се доказва от житейския опит на едни от най-известните звезди от света на киното, музиката и модата, които сред няколко неуспешни брака все пак успяват да намерят любовта на живота си, нагледно показвайки, че точният човек е някъде там и е просто въпрос на време да го срещнете.

Емблематични звездни двойки - I част

Дрю Баримор

В момента актрисата Дрю Баримор е щастливо омъжена за Уил Копелман, с когото имат две деца, но преди да го срещне и тя преживя не едно разочарование в любовта.

В началото на 90-те актрисата бе омъжена за Джереми Томас, но двамата се разведоха само след година. През 2001 тя каза заветното "да" на комедианта Том Грийн. Но ето, че се оказа, че нито единият, нито другият не са били подходящите за нея партньори.

Емблематични звездни двойки - II част

Хали Бери

Една от най-красивите актриси в света – смуглата чаровница Хали Бери, също претърпя поредица от неуспешни връзки, преди да срещен мъжа на живота си.

На връх 31 декември 1992 Хали се омъжи за бейзболната звезда Дейвид Джъстис, но след три години бракът им се разпадна. Актрисата преживя изключително болезнено раздялата, изпадна в депресия, която успя да пребори, отдавайки се на кариерата си.

През 2001 година Хали се омъжи за втори път, като този път тя мина под венчилото с певеца Ерик Бенет. За съжаление и този брак не просъществува дълго.

По-късно Бери срещна модела Габриел Обри, който е с 10 години по-млад от нея. Хали роди момиченце от русокосия красавец, но въпреки това така и не се омъжи за него, защото през 2007 година, след края на втория си брак, се заклева, че никога повече няма да сключи брак, думи, в който тя наистина вярваше, докато съдбата не я срещна с красивия й френски колега Оливие Мартинес.

Когато Оливия й зададе големия въпрос в Париж с пръстен в ръката, тя не се поколеба. Двамата сключиха брак през 2013, като все още са заедно, щастливо отглеждайки момченцето си и дъщерята на Холи Нала.

Емблематични звездни двойки - III част

Ким Кардашиян

Риалити дивата Ким Кардашиян също е от звездите, сменили няколко брачни партньори, докато намерят подходящия.

Когато е едва на 19 години, пищната арменка, се омъжи за музикалния продуцент Деймън Томас, като в началото пази новината в тайна и то в продължение на няколко месеца дори от семейството си.

Този брак просъществува четири години, за разлика от втория й с баскетболиста Крис Хемфрис, с когото Ким се разведе след едва 72 дни. Спортистът дори обвини Кардашиян, че се е омъжила за него, само за да вдигне медиен шум около себе си и риалитито на семейството си.

Дали това е така или не, не знаем, но знаем, че Ким в крайна сметка намери любовта на живота си в лицето на рапъра Кание Уест, с когото излиза от 2012. Двамата се омъжиха миналата година и в момента са в очакване на второто си дете.