Това са 6-те града заели челни места в класацията „Град на греха”. Свърталища на блясък, приключения, опиянение, пари, разврат, красиви хора и лоши навици...


Рио де Жанейро, Бразилия


Плажове, партита и секси загорели тела – блудният град на Бразилия. Рио е мястото, което трябва де посетите преди да се разделите с безгрижния си живот.

Карнавалът в Рио де Жанейро е най-известният и най-посещаваният в цял свят. Той винаги започва в събота, 40 дни преди Великден, и завършва във вторник, последният ден преди постите, като фиестата се вихри непрестанно четири дни и четири нощи.

Ако искате да видите с очите си прочутия карнавал в Рио де Жанейро и да вземете участие в безкрайните фиести, то ще трябва да си заделите около 2000 евро за десетдневна екскурзия, като местата за самия карнавал се заплащат допълнително. Въпреки цените си от 100 до 500 евро, билетите се изкупуват още в деня на пускането им, затова е препоръчително да се снабдите с пропуски чрез туроператора. Срещу допълнителни 500 евро може да си осигурите участие в шествието заедно с танцьорите, както и няколко урока по самба и костюм на съответната школа.

Берлин, Германия

Модерен Берлин се слави и като световна музикална столица. Нощният живот тук не спира, като по клубните сцени в града непрекъснато пускат едни от най-големите имена на световната DJ-сцена.

Няма как да не отбележим, че в Берлин се провежда най-мащабният в Европа гей парад – Кристофър Стрийт дей. Ежегодишно в Берлин се провеждат и музикалните фестивали ПопКом и Майфест.



Амстердам, Холандия

Градът с много лица... Амстердам е един от най-красивите и модерни европейски градове. Столицата на Холандия може да ви заслепи със своята класа и стил и са ви покори в неподправения си чар и магнетизъм.



Но може би всеки е чувал за неуморния нощен живот на Амстердам и за толерантното отношение на властите към тревата. Не всеки народ може да се похвали с такъв либерализъм и разбиране и дори разкрепостено мислене към нещата, които обикновено възприемаме за забранени и неморални.

Къде другаде,ако не в Амстердам съвсем легално и законно можете да хапвате кексчета приготвени с марихуана и да си купувате свободно други видове опиати?

Лас Вегас, САЩ

“Ако Господ имаше пари, щеше да създаде един свят като Лас Вегас”, Стив Уин, милиардер.



Лас Вегас винаги е бил магнит за авантюристи и звезди – от Бъгси Сигел до Франк Синатра и Елвис Пресли, пъстър, изненадващ и нереално реален като парченца разноцветна мозайка.



Ню Орлиънс, САЩ

Наричан от някои „Безгрижния град”, Ню Орлиънс си беше заслужил репутацията на разпуснат и безгрижен град. Ураганът Катрина през 2005 г. обаче стана причина за масово изселване от града. Въпреки това в последно време около 40% от жителите му са се завърнали заради бързото съвземане на Ню Орлиънс. Градът вече е безопасен и постепенно се възстановява.



В Ню Орлиънс се провеждат много фестивали и тържества, което води до засилен туристически интерес. Най-значимите събития са фестивалът „Марди Грас", джазфестът и „Шугар Боул".



Патая, Тайланд

Патая – е най-популярния курорт по Тайландското крайбрежие, който ежегодно привлича хиляди туристи от цял свят. Курорта е разположен на 150 км. от столицата Бангкок.

Говорейки за Патая, трябва задължително да се спомене и бурния нощен живот, с който тя е известна. Красивият град крие своята тъмна страна, където се спотайват транссексуални проститутки, кървави боксови мачове със залагания и всякакви други нелегални „развлечения”, за които можете да се сетите.

Сексът във всичките му разновидности е занимание №1 за посетителите, до степен, че проститутките ви дърпат за ръка и приканят да влезете с тях в бордея им.