Последният опит за събиране на най-успешната момичешка поп група завърши безуспешно. Някой твърдят, че Виктория е осуетила плановете на Спайс Гърлс за повторно превземане на музикалния шоубизнес, а други, че липсата (загубата) на артистичен хъс е бойкотирала завръщането им.

Каквато и да е истината, е факт, че 4 години след неуспеха спайските отново ще направят опит да приковат вниманието върху себе си.

В момента петте дами промотират мюзикъла Viva Forever, който разказва историята на едно красиво момиче и нейните приятелки, които са опиянени от славата за една нощ и как тяхното поведение влияе на отношенията със семействата им.

Джуди Креймър, чието име стои зад филми като Мама Миа!, обясни, че шоуто не се прави в почит на бившите спайски. Според него енергията, хумора, песните и приятелството около тази група са вдъхновили целия творчески екип.

В мюзикъла участие взимат избрани на специален кастинг талантливи момичета, които получиха сладък комплимент от самата Мел Би: „Те пеят по-добре от нас!”

Първата официална поява на петте грации след неуспешния опит за турне-завръщане се състоя на стълбище в лобито на лондонски хотел... Да, същото стълбище от първия клип на групата от 1996 година - „Wanna be”.

Изглежда малко неща са се променили от онзи паметен за британската поп музика ден. Виктория е застинала в елегантна, но безжизнена поза, Мел Би стряска с освободеното си поведение, Мел Си прилича на най-дружелюбното „хлапе” в квартала, Ема е сладка като тортичка, а Гери хвърля палави погледи, макар не винаги да й се получава.

Нека обърнем внимание и на стила на дамите... На събитието Мел Би бе облечена в сива рокля на Lanvin, съчетана с позлатени обувки на Christian Louboutin.

Мелани Си изглеждаше прекрасно в бяла рокля до земята на Acne, модел Barika. Гери също бе предпочела да носи светъл цвят, но нейната рокличка изпъкваше с красива дантела и леко бухнала долна част.

Ема бе много стилна, макар и семпла, в тъмносиня рокля с дълъг ръкав. Обувките й бяха синьо-бял модел от колекция на Brian Atwood.

Пош не изневери на строгия си стил и облече една от собствените си рокли, която е част от есенната й колекция за 2012-та. Кожените ботуши на Tom Ford придаваха странен, траурен вид на Виктория, но кой може да дава тон в обличането на госпожа Бекъм?