Автор
Woman.bg

Сплошинг – удоволствие от храната и секса в едно

Сигурни сме, че повечето от вас искат да внесат разнообразие в сексуалния си живот по всевъзможни начини.

Съществува цяло направление, при което храната се явява атрибут към изживяванията в хоризонтално положение. Неговото име е сплошинг, а терминът има 20 годишна история. Негов автор е Бил Шимптон, който издавал сп. Splosh! То било с хумористочна насоченост и в него се публикували секси модели. Изданието е забравено отдавна, но пък сполшингът набира скорост. Неговите последователи изпитват възбуда от контакта на тялото с храни с различна текстура и температура. Поклонниците на сплошинга смятат, че той е перфектното изживяване, което съчетава удоволствието от храната и секса в едно.

Четете още: Липсва ми сексът с бившия

За кого не е подходящ сплошингът:
за гнусливи хора
за тези, които не обичат да хапват в леглото
за тези, които имат сериозно отношение към храната и смятат, че тя трябва да се използва само по предназначение
за хора, които са на диета



Ето и няколко вида сплошинг, които ще ви вдъхновят за нови креватни подвизи:

романтичен сплошинг: той е предназначен за тези, които обичат вани с шампанско и ягоди със сметана. Тук можете да използвате и сладолед, мед, течен шоколад ... Убедени сме, че много мъже ще предпочетат да хапнат десерт с вкус на женско тяло ...

забавен сплошинг: идеята тук е, както в американска комедия, да се замеряте с торти и различни сладкиши. Не е сигурно дали задължително ще стигнете до секс, но пък забавлението ви е гарантирано. Много е важно да се споразумеете кой ще бъде ангажиран с почистването след пиршеството.

Четете още: Мъжът и жената ревнуват различно

екзотичен сплошинг: при този вид забавление можете да „сервирате“ върху себе си суши, което любимият ви да хапне с наслада. Ако не сте поклонници на тази кухня, винаги можете да се спрете на спагетите. Почитателите на този вид сплошинг споделят: „Не бройте калориите, задължително ще ги изгорите по време на секс“.

Мнението на психолозите:

Специалистите уверяват, че сплошингът активира силно центровете на удоволствието, тъй като храната и сексът са мощни стимулатори. Така че ви съветваме да удвоите забавлението!