Автор
Woman.bg

Според Алисия Николета е истинско бедствие

Алисия отрече слуховете, че последната й песен "Той не е за мен" е посветена на Николета Лозанова и Валери Божинов.

Тя категорично заявява, че никога не би пяла каквото и да било за пловдивчанката.

"Със сигурност не е посветена на Николета, както се пише. Тя не е смисълът на живота ми, няма да й посветя която и да е песен. Хайде стига сме обръщали внимание на жени, които спят с чужди мъже. Не мисля, че е страшна гордост да разделиш едно семейство и да отделиш детето от баща му, но тя точно това направи. Още по-грозното е, че даде гласност на глупостта си"
, казва певицата.



Тя дори отива още по-далече като сравнява плеймейтката с разрушителното земетресение в Япония: "В момента Николета е като земетресението в Япония - пълна разруха. Ако Валери иска синът му да се гордее с него, не е зле вместо да дава глупави интервюта и снимчици, да заиграе футбол, да се сети, че е футболист, преди да изгуби тези си качества. Николета си постига целта, минава през всичко на всяка цена. Нейното влияние над Валери е пагубно", добавя Алисия.

Тя споделя и новата си страст, както и положителните емоции, които е изпитала през новата година: "2011 започна за мен по различен начин, сега се чувствам нужна, обичана и уважавана жена от мъжа, който е до мен в момента. Чувствам се много щастлива", призна бившата на Божинов.

Алисия още не е обявила официално връзката си с друг футболист и плейбой - вратарят на националния отбор Николай Михайлов. Макар двамата досега да не са потвърдили близките си отношения, вече на няколко пъти намекват за тях. "Всички знаем, че Ники Михайлов е много сладък, вижда се и с просто око. Той е невероятен човек, убеждавам се в това във всеки ден, в който го опознавам", разкрива блондинката. Източник: lifestyle.bg