Испанската перла Пенелопе Круз винаги ни е впечатлявала не само с неподражаемата си красота и класа, но и с огромния си талант, засвидетелстван стотици пъти чрез различни екранни преображения.

Последния филм с участието на харизматичната актриса носи името "Venuto al Mondo" и е адаптиран по едноименния роман на Маргарет Мацантини.

Лентата разказва за самотна майка, която решава да заведе своя син тийнейджър в Сараево, където преди години е умрял баща му.

Кино продукцията бе представена по време на фестивала San Sebastian в Испания, където лъчезарната Пенелопе демонстрира перфектна визия, която успя да смае всички присъстващи.

Красавицата се бе спряла на стилна червена рокля от Gianni Versace, нежно подчертаваща стройната й фигура.

Тъмнокосата хубавица изглеждаше ослепително във винтидж дрехата, която бе съчетала с червени сандали на висок ток и ефектна чантичка от Salvatore Ferragamo.

Прическа с преметната на една страна коса, опушен грим и окъпани в розово устни допълваха тоалета на вечно усмихнатата и позитивна звезда.

С великолепната си цялостна визия чаровната испанска знаменитост успя за пореден път да засвидетелства добрия си вкус и елегантното си излъчване.