Автор
Woman.bg

Стилните тайни на звездите за по-тънка талия

Как да направите талията си по-тънка? Редица специалисти по диетология и фитнес си блъскат главата над този въпрос.

Но дизайнерите отдавна вече са намерили решението, предлагайки рокли, които визуално свиват талията до миниатюрни размери.

Стилистите могат да си приказват колкото си искат, че по-пухкавите момичета трябва да носят тоалети с драперия. Дизайнерите са открили модната формула за идеална фигура, която няма да изисква от вас нито да лягате под ножа, нито да тренирате до припадък. Тайната е много проста – рокля с контрастни странични елементи, които да оформят силуета ви във формата на пясъчен часовник. Но колкото и да е чудесна тази идея, все пак не се отказвайте напълно от фитнеса...


Кейт Уинслет не смята като много други, че бялото кара хората да изглеждат по-дебели. На премиерата на сериала „Милдред Пиърс“ фигурата на звездата стана предмет на бурно обсъждане – дизайнерката Стела Макартни беше декорирала бялата рокля с черни странични кантове, осигурявайки по този начин идеален силует на актрисата.


На московската премиера на „Карибски пирати“ фигурата на Пенелопе Круз предизвика възторг. Разправят, че безупречните форми на актрисата се дължат на занятията по танци с личен треньор и средиземноморския режим на хранене. Но нека не забравяме и дрехите – без тази рокля L'Wren Scott със златни странични декорации талията на звездата нямаше да привлече толкова внимание.


Тънката талия винаги е била запазена марка на Лив Тайлър. Но актрисата не дължи изящното си кръстче на най-новите диети в Холивуд, а на приятелката си Стела Макартни. Дизайнерката е създала за звездата тази вълшебна рокля с оптически ефект за тънка талия.


Звездата от риалити-шоу Уитни Порт е почти кльощава, но и тя няма нищо против да елиминира 2-3 сантиметра от талията си с рокля GUISHEM. Относно модните си предпочитания Уитни казва, че обича да експериментира и би носила всичко, което й отива. В случая експериментът видимо е сполучлив.



Вдъхновихте ли се от примера на звездите? Обърнете внимание на тези модели – те ще ви помогнат да „свиете“ талията си моментално, без да губите време и нерви за диети и усилени тренировки.