Автор
Woman.bg

Стилно дуо в бяло: Кейти Холмс и Джиджи Хадид

Бялото е цветът на нежността, красотата и невинността. Ако трябва да сме искрени, го избираме пред черното, тъй като ни носи необходимата доза спокойствие. Ако е пиано нека да е бяло, ако е орхидея, нека да е бяла, ако е лак за нокти, нека да е бял за един съвършен фин завършек.

Подбрахме за вас две визии в този вълшебен цвят, които да ви донесат малко коледно настроение, защото и вие, и ние много добре знаем, че символът на предстоящите празници е именно снегът.

Известните дами, на чиито визии ще се спрем днес, са Джиджи Хадид и Кейти Холмс - красиви, успели, зашеметяващи.

Джиджи Хадид

Новият ангел на Victoria's Secret ни изненада с един наистина стойностен избор. Свикнали сме да я виждаме в банални рокли или впити клинове, толкова характерни за моделския начин на обличане. С появата си в дълго бяло палто тип "наметало", бели дънки и nude обувки, тя събра всички погледи и положителни оценки на модните критици. Харесваме начина, по който бялото допълва нежното ангелско излъчване на Джиджи.

Кейти Холмс

Тази година пола-панталонът стана модерен още през лятния сезон. Кейти е реши да включи такъв в последната си светска визия по време на елегантното соаре, което беше организирала в дома си. Своебразното празненство беше посетено от едни от най-известните дизайнери, сред които Зак Поузън, с когото тя позира на няколко фотографии. Харесваме нестандартната линия, която създава тоалетът.

А на вас, момичета, коя от двете визии на известните дами ви допада повече?