Автор
Woman.bg

Street style отличнички - Диана Агрон и Никол Ричи

Днес попаднахме на поредното street style вдъхновение в лицето на звездните красавици Никол Ричи и Диана Агрон и визиите, които те демонстрираха преди броени дни по нюйоркските улици.

Нека първо обърнем внимание на Никол Ричи, която бе засечена пред хотела си в Манхатън, облечена в секси мини рокля от деним, открояваща се с масивни златисти копчета.

Въпросната дреха, украсила финото тяло на звездата, е част от Resort колекцията за 2014 на Balmain и се характеризира с пленително милитари излъчване.

Компания на тоалета на Никол правеха чифт черни боти със златисти детайли от Bionda Castana.


Несъмнено Никол изглеждаше прекрасно – харизматична и със секси, закачлива визия.

Истинско street style вдъхновение представлява и визията, която американската знаменитост Диана Агрон демонстрира преди няколко дни.

За гостуването си в студиото на ABC младата дама бе подбрала нежен ансамбъл, състоящ се от изчистен черен топ и ефектна графитено сива пола от есенната колекция за 2013 на Oscar de la Renta, която се откроява с висока талия, миди дължина и впечатляваща бродерия в предната част.

Тоалетът на Диана се допълваше от обувки на тънък ток модел "Geotistrap" от Christian Louboutin и клъч чанта от линията на София Копола за Louis Vuitton.