В днешната статия ще се спрем на ежедневните визии, които красавиците Роузи Хънтингтън- Уайтли и Джесика Бийл демонстрираха по улиците на родната им Америка.

Надяваме се облика на двете дами да ви послужи за вдъхновение и да ви покаже как може да разнообразите и обогатите и собствения си стайлинг.

Лично според нас тоалетите и аксесоарите, на които звездите залагат през ежедневието си, крият голямо очарование, тъй като показват реалния им стил на обличане, различаващ се от този, който засвидетелстват по светските събития, предавания, филмови и музикални събития.

Преди броени дни Роузи бе забелязана из бевърлихилските улици, изглеждаща пленително както винаги. Тогавашната визия на звездата се състоеше от светла блуза с дълъг ръкав, кожен панталон от Helmut Lang, ефектни двуцветни сандали на ток от Balenciaga и чанта от Chloe, модел "Lucy" част от пред-есенната колекция за 2012.

Косата на актрисата и модел бе стилизирана в нежни букли, а цялостната й визия се завършваше от шикозни очила от Dolce & Gabbana.

Джесика Бийл, под ръка с половинката си Джъстин Тимбърлейк, пък украси нюйоркските улици. За лежерната разходка със съпруга си Джес бе заложила на изчистен и стилен стайлинг, включващ палто от All Saints, модел "Nikol", издържано в така модерния този сезон карамелен цвят, сиви дънки J Brand 811, тъмновиолетови боти на дебел дървен ток и ефектна цветна чанта от Fendi.