Автор
Woman.bg

Стрийт стил: Джесика, Ева, Кортни, Виктория и Риана

Известните дами обичат да се обличат добре и извън прожекторите на камерите. Това си им е в кръвта – да са стилни, хубави и чаровни. Или поне на дамите, които по-долу ще ви представим. Джесика Алба, Ева Лонгория, Кортни Кардашиян, Виктория Бекъм и Риана са сред най-коментираните и обсъждани известни дами, които обожават модата и демонстрират уникален стил.

Чия стрийт визия ви допада най-много? Гласувайте за своята фаворитка по-долу в анкетата!

Нека да започнем с прекрасната Джесика Алба, майка на две деца, любяща съпруга и талантлива актриса.

Тя е винаги в крак с модата и рядко попада в класации за най-лошо облечена звезда.

Джесика бе забелязана в Ню Йорк, облечена в ежедневна визия, включваща дънки с широки крачоли, риза от деним и червен топ.

Влюбихме се в косата на Джесика, по-скоро в този страхотен лешников нюанс.

Ева Лонгория пък бе забелязана на излизане от фризьорски салон в Бевърли Хилс.

Сладураната изглеждаше страхотно – тяло, лице, грим, коса, всичко беше перфектно. А голямата кафява чанта беше идеален аксесоар, който допринесе за малко цвят.

Най-голямата от сестрите Кардашиян, Кортни е от дамите, които прекарват часове пред огледалото преди да излязат навън. Нейната ежедневна визия не ни допадна особено, но пък решихме да я споделим с вас. Сигурно има дами, на които поне една дреха или детайл от ще се хареса...

Най-стилната и изискана дама, която винаги (ама винаги!) изглежда безупречно, бе Виктория Бекъм, която доказва, че не е нужно една жена да облече всичките си дрехи, да нахлузи всички бижута и да си сложи тонове грим, за да привлича внимание!

Елегантната Виктория бе засечена на шопинг в Ню Йорк, облечена ето така:

Риана не ни учуди особено. Изпълнителката обожава да провокира и да се появява всеки с различен тоалет, различна прическа, грим, дрехи... Тя е просто един хамелеон.

Четете още: Риана заби ново гадже