Ким е единствената риалити звезда, която успя да спечели коравите сърца на модния елит. Нека ви припомним, че г-жа Кардашиян-Уест си извоюва първата самостоятелна корица на модната библия „Vogue“, което официално я причислява към модните икони на съвремието ни.

Ким е главно действащо лице във февруарския брой на австралийското издание на списанието. Фотосесията е заснета на усамотен плаж в Австралия, а за снимките майката на Норт Уест е без почти никакъв грим.

Четете още: Битката на дупетата Кардашиян

Ким е почитателка на всичко красиво, стилно и модерно и много често бива засичана с най-актуалните дрехи на големите модни дизайнери. За фотосесията тя се довери на приказна дреха от модна марка „Balmain”.

Четете още: Ким Кардашиян си извоюва първата самостоятелна корица на Vogue

"Ким Кардашян е една от най-търсените жени в Google, а в Instagram има 23 милиона последователи. Отношението към нея е изключително противоречиво. Тя е или обичана, или мразена. Тя редовно става жертва на тормоз от страна на жълтите медии и на хейтърите в интернет. Освен това Ким е голям фен на модата и е изключително красива."

С тези думи главната редакторка Едуина Маккан иска да обясни какво стои зад решението ѝ да сложи сексапилната брюнетка на корицата на изданието.

Извън блясъка на прожекторите Ким обича да носи удобни и спортни дрехи:

Семейство Уест бе засечено на разходка в Брентууд, Калифорния преди броени дни. Кание, Ким и малката Норт изглеждаха стилни и в добро настроение.

Ким направи впечатление със стрийт тоалет, състоящ се от масленозелен клин, боти на висок ток с множество връзки, кафява блуза и кожено яке.

В интервю за списанието Ким споделя, че е напълно обсебена от семейството си. „Ние сме най-добри приятели, знаем абсолютно всичко един за друг... Говорим за всичко и според мен това е едно от най-важните неща за една връзка. С часове можем да се смеем заедно и да обсъждаме най-различни теми“, допълва риалити звездата.

Не е ли сладко семейство Кардашиян-Уест? А какво ще кажете за визията на брюнетката?

Четете още: Това ли е тайната на дупето на Ким?