Ако има някакво съмнение коя в момента е най-горещата бременна знаменитост сред хълмовете на Холивуд, то позволете да ви я представим... Джесика Алба.

Бременната в 8-мия месец Алба се появи в зашеметяващ вид на премиерата на филма Spy Kids: All the Time in the World 4D в Лос Анджелис.



Тя бе облечена в макси рокля на звездички от супер успешната колекция на Dolce & Gabbana за есенния сезон на 2011-та.

Аксесоарите по актрисата бяха обеци на Kara Ackerman, масивна и блестяща гривна на Dolce & Gabbana, пръстен на Bande des Quatres и малка черна чантичка на Roger Vivier.



Силно впечатление направи красивата прическа, както и любимият ни Джесика-Алба цвят на косата, който е нежна смесица между млечен шоколад и карамел, огрян от мънички тъмно руси кичурчета.



30-годишната актриса, която до месец се готви да роди второто си дете казва в интервю септемврийския брой на сп. Lucky, че възнамерява да възвърне добрата си форма, без да пести сили, воля и търпение.

„Спортуването всеки ден по 45 минути е полезно и за душевното ми и умствено състояние”, казва Алба.

Но актрисата споделя, че не започването, а поддържането на темпото в спорта е може би най-трудното нещо, което се налага да направи.



„Трудно ми е да поддържам добра мотивация. В спортната зала има три неща, които със сигурност могат да ме разсеят: телевизор, iPod, списания. Партньорите по време на тренировка са добра идея, защото можете да си говорите, а не да се удавиш в собственото си отегчение от упражненията. Съжалявам, това лошо ли прозвуча? Аз просто мразя да спортувам.”

Другото нещо, което Джесика смята да промени, след като роди е хранителния си режим. Той ще се ръководи от специално изработено меню, което ще й бъде доставяно директно в дома, без да се налага да готви, прибавя или изважда различни продукти, а още повече да се изкушава от храната в хладилника.



„Имам проблеми с контрола на порциите, така че си осигурявам специално приготвена храна, която съдържа точно 1200 калории. Но също така и спортувам, така че в крайна сметка си гладувам – кофти е. Пия и много вода.”

Но жертвите си заслужават в името на бебето. Актрисата харесва периода на бременността си, защото си позволява да почива и да не работи.

Докато очаква втората си рожба тя поддържа здравето, тялото и ума си във форма с йога за бременни.