Автор
Woman.bg

Съвети за стилен гардероб през бременността от блогърката Рейчъл

Модната блогърка Рейчъл Парсел от Pink Peonies споделя (и доказва) как бременната жена може да изглежда зашеметяващо, облечена по стилен начин и с много вкус!

Рейчъл определено е от жените, които демонстрираха уникален моден стил по време на бременността си.

* Рейчъл с дъщеря си

Красивата блогърка роди първата си дъщеря Isla Rose в началото на май, но ние с удоволствие ще се върнем малко назад във времето, за да ви покажем нейните най-впечатляващи тоалети.

Все пак бременността е най-щастливият период от живота на една жена - този период е много емоционално наситен. Жената се променя много, с нея се случват неща, които не е очаквала преди. Тези промени водят и до необходимостта от нови и удобни дрехи, подходящи за наедрялото коремче.

Ето какво сподели млада майка в интервю, направени няколко седмици преди да роди:

„Мислех си, че ще нося много ефирни топове в комбинация с дънки по тялото, но бързо разбрах, че най-удобните и стилни дрехи по време на бременността са тези от еластична материя. Почитателка съм на едноцветните рокли по тялото с дължина до коляното“, споделя брюнетката.

Четете още: Бременната Лейтън Мийстър

„Чувствам се най-секси в дрехи, които подчертават коремчето ми. Купих си два чифта дънки за бременни и не съжалявам, защото ги нося, когато времето не е толкова хубаво“, признава Рейчъл.

На много от снимките, които споделя блогърката я виждаме да носи обувки на висок ток, което не е много характерно за бременна жена в шести или седми месец. Но ето какво каза Рейчъл по този въпрос: „Толкова майки ме предупреждаваха, че краката ще ми се подуят и ще трябва да нося обувки с по-голям размер, че няма да мога да си нося летните сандали на висок ток, но нищо от това не се случи. Нося обувки с висок и тънък ток, защото ми издължават фигурата и дори ми помагат да пазя баланс с коремчето. Не допускам да се изморя и да ме заболят краката, а и често ги заменям с кецове или балеринки“.

„Обичам да нося тоалети в една цветова палитра – бяло, сиво и т.н. Ярките цветове допълват стрийт визиите ми по един уникален начин. Съветвам всяка бъдеща майка да не се притеснява от растящото коремче и повечкото килограми, а да се научи да обича тялото си и да бъде щастлива!"

Четете още: Малката бяла рокля и най-сладкото бременно коремче

снимки: pinkpeonies.com