Автор
Woman.bg

Тaйлър Суифт и Дани Де Вито попадат в шарена анимация

Певицата Тайлър Суифт и дребничкият Дани Де Вито отправят послание към зрителите с шарената анимирана история за пазителя на гората Лоракс.

С жив поглед, огромни мустаци и широка усмивка, героят Лоракс пленява сърцата на малки и пораснали деца преди повече от 30 години. През ‘ 71г. писателят Тиодор Гейзъл, по-известен като Д-р Зюс, разказва история, в която гората е най-ценното наследство, което трябва да бъде опазено за децата.

Вдъхновени от въображението му и темата, авторите на анимационния филм „Лоракс” успяват да създадат колоритен и изпълнен с фантазия филмов свят, който ще завладее кино екраните у нас от този петък, 23 март.



Търсейки идеалните актьори за филма, но също и идеалните хора, които да въплъщават прочутите образи на Д-р Зюс, кинотворците без колебание избират кой ще е колоритният пазител на гората Лоракс.

Не само поразителната прилика между Дани Де Вито и намусения, но комичен Лоракс е причината за избора им. „Аз съм от зелените и искам всички да се грижат за горите.”, признава актьорът.

Де Вито чувства също така, че Лоракс е символ на нещо, което всички носим у себе си.



„Той е от уникален вид, но има по един Лоракс у всеки от нас. Той е духът у нас, онзи, който казва „Не хвърляй това на земята. Сложи го в контейнера за рециклиране.” Той е онзи, който казва: „Знаеш ли какво? Май ядох достатъчно захар днес. Я, да изям една ябълка.”

Лоракс покори зрителите в САЩ. От този петък може да се запознаете с него и в родните 3D кина, озвучен на български от Диан Мачев, познат на зрителите и като българският Дани Де Вито.

Играйте в играта за Лоракс, отговорете на въпроса "Какъв е оранжевият, мустакат Лоракс в едноименния филм? " и спечелете награди!!!