През последните няколко седмици, вдъхновени от смяната на сезоните, редица дами решиха да заложат на промяна в цвета на косата или прическата си.

С нов цвят или фризура посрещнаха есента както голяма част от дамите от световния шоубизнес, така и много от красавиците популярни по нашите ширини. Като поредната родна знаменитост, която само преди дни се похвали с нов цвят на гривата си, е поп-фолк певицата Андреа.

Нежната половинка на Кобрата обаче не се спря на някой типично есенен нюанс – като тъмен шоколад или наситен лешник, а на... син цвят.

Операция или грим - какво извая лицето на Андреа?

Според мнозина идеята на Андреа да боядиса косата си синя е повлияна от една от по-малките сестри на Ким Кардашиян – Кайли, която началото на април тази година заложи именно на този крещящ елемент във визията си. След известно проучване обаче се оказва, че Кайли не е наложила този тренд, а го е взаимствала от сръбската певица Йелена Карлеуша. Да, онази същата, която преди време обвини Ким и Бионсе, че я копират. Може да прочетете повече по темата ето тук и тук!

Кайли Дженър

Йелена Карлеуша

Андреа бе със синята коса само няколко дни и после я замени със зелен цвят в пастелен нюанс, с който отново сме виждали Кайли.

Ако трябва да сме искрени, не сме в захлас нито от зеления, нито от синия цвят на косата на Андреа. А на вас допада ли ви новата визия на певицата, дами, или мислите, че като блондинка звездата изглеждаше по-добре?

Вижте какво има в гардероба на Андреа