През последните няколко дни Лейди Гага упорито демонстрира нова, стилна и наистина приятна за окото визия.

В момента тя се намира в Лондон и за щастие на британските почитатели, които са окупирали входа на хотела й, Гага се появява по-елегантна и хубава отвсякога.

Можете сами да се уверите в това! Представяме ви пет нейни визии от последните дни, съпоставени с подобни аутфити от преди месеци, та даже година.

Нека започнем с този електриково син гащеризон на Osman. Тук я виждаме на излизане от винтидж бутик в лондонския квартал Нотинг Хил.

В недалечното минало Гага се разходи с полупрозрачен, винено червен гащеризон, който макар да не е в типичния за певицата стряскащ стил, не носи и грам семпло великолепие, каквото заявява дрехата на Osman.


Лейди Гага определено е почитателка на лимоненото жълто (тук поспорихме дали е лимонено зелено или лимонено жълто). Роклята, с която изпълнителката бе облечена на излизане от хотела си, отново е на Osman. Osman всъщност е едно от новите, големи британски имена в модата и най-вероятно Гага прави своя реверанс към творенията му, обличайки ги едно след друго.

Преди време, отново в Англия, Лейди Гага бе засечена с широка и безформена рокля в лимонено жълто.

Не уточнихме, че Лейди Гага прекара 4 дни в Лондон, заради участието си в английския формат The X Factor. Малко преди генералната репетиция тя се появи с рокличка на Aquilano.Rimondi с ренесансови мотиви.

Тоалетът беше съчетан с перлен гердан на Chanel и малко позабравения аксесоар – чаша чай.

А ето и как изглеждаше Гага в началото на чаената си мания.



Много ни допадна визията й с комплекта блуза и пола на YSL. Преди време сме я засичали отново в черно-розовото съчетание...



А какво ще кажете за разликата между това елегантно, кремаво сако с двойно закопчаване на Moschino и онова златно сакенце на Balmain отпреди близо година?