Днешната ни статия е посветена не просто на братята и сестрите на звездите, а на онази част от тях, която се откроява с талант не по-малък от този на световно известния си роднина.

Селектирахме за вас 9 братя и сестри на знаменитости, които макар и да не са толкова разпознаваеми за масовата публика, колкото прословутия си родственик, се радват на успешна кариера в света на музиката, киното и модата.

Няма да е пресилено, ако кажем, че някои от тях дори в скоро време могат да изместят прочутия си роднина от светлините на прожекторите.

Звезди двойници

Нека заедно видим кои са въпросните талантливи братя и сестри на звездите:

Алекс Уотсън

Приликата между Ема и по-малкия й брат Алекс изглежда е не само визуална. 22-годишният красавец, подобно на известната си кака, също е надарен с талант, но той за разлика от нея го развива не в кино индустрията, а в модния бизнес.

Оказа се, че Алекс е един от най-търсените млади мъже модели за изминалата година.

Остин Суифт

23-годишният Остин Суифт се радва на бързо развиваща се актьорска кариера, като той жъне успехи не само на малкия и големия екран, но и на театралната сцена. На Остин не му е чужд и червеният килим, защото често минава по него със сестра си, която многократно е споделяла, че за нея е част да има такъв чаровен придружител на светските партита като брат си.

Можете ли да познаете тези звезди?

Джонатан Тимбърлейк

Изглежда страстта към музиката се предава по кръвен път в семейство Тимбърлейк, защото братът на Джъстин Тимбърлейк - Джонатан, също е избрал за свое поприще музикалния шоубизнес и по-конкретно продуцентската професия.

Коди Уокър

27-годишният Коди Уокър е наследил не само красивите небесносини очи на брат си Поул Уокър, но и неговия талант. Догодина ще излезе филмът USS Indianapolis: Men of Courage, в който Коди си партнира с Никълъс Кейдж, като това е първата голяма роля на русокосия красавец.

Припомняме ви, че той се справи перфектно и в лентата "Бързи и яростни 7", където се наложи да се въплъти в екранния образ на брат си Поул, който почина при катастрофа преди края на снимките.

Децата на холивудските величия - I част

Моника Круз

Моника е популярна в Испания актриса и танцьорка, освен това има няколко колекции за Mango и също така често позира за марката рамо до рамо с известната си сестра Пенелопе Круз.

Ерика Смолс

Ерика привлече вниманието на модния елит след ефектното си участие в най-новата кампания на модна къща . На пленителния сет от снимки красавицата, чиито професионални ангажименти я карат да гравитира между Пуерто Рико и Ню Йорк, позира заедно със знаменитата си сестра Джоан Смолс.

Звезди, които изглеждат точно като майките си

Дейв Франко

Чаровен и секси също като по-големия си брат Джеймс Франко, Дейв вече умело е заявил таланта си чрез ролите си в ленти като "Да разлаем съседите" и "Зрителна измама". Този красавец не само убедително си проправя път в меката на киното, но е възможно съвсем скоро да засенчи брат си по-известност.