Автор
Woman.bg

Тодор Славков си търси съпруга по телевизията

Главният герой в новото риалити „Ексмилионер търси съпруга” Тодор Славков започна избора на своята бъдещата съпруга, информират от телевизията и продуцентската компания !no frame media.

Въпреки че е на море, Малък Тошко е започнал да чете писмата на кандидатките за сърцето му, още преди кастингите за предаването да са започнали официално.

„Писмата са толкова много, че реших да започна да ги чета няколко дни преди крайния срок”, обяснява Славков. „Радвам се, че писмата и жените, които са ги писали, са весели, с чувство за хумор, естествени, защото това e много важно, за да стане страхотно шоу наесен”, допълва бъдещият жених.



„Ексмилионер търси съпруга” е риалити, което ще се излъчи в 24 епизода тази есен в ефира на TV7. Кандидатките за съпруга на Тодор Славков могат да изпращат своите писма и снимки на e-mail: xmilioner@tv7.bg или да попълнят форма за кандидатстване на сайта на предаването http://xmilioner.tv7.bg. TV7 и продуцентите от !no frame media припомнят крайният срок за кандидатурите изтича на 5 август.