Тъй като на ваше разположение са толкова много техники и бои за коса, вариантите от които може да избирате са безброй и може да намерите страхотен цвят, който идеално да ви пасва.

Ако търсите някоя новаторска, многоцветна идея от 2011, хвърлете поглед на следните стилове и почерпете вдъхновение за новия си зашеметяващ вид!

Може да се придържате към изчистени или дръзки решения, в зависимост от това, какво ви пасва най-добре. Ето ги и най-горещите идеи за многоцветни коси, които да ви вдъхновят с горещия си вид и да ви осигурят президвикателността, която липсва на косата ви.

Червеното, съчетано с черен или кестеняв цвят, изглежда невероятно, и на ваше разположение са редица нюанси боя за коса. Може да се придържате към изчистеното решение, като изберете един червен нюанс или да комбинирате различни нюанси за зашеметяващ вид. Изберете топли цветове на дървесина или изсветлете кичурите си, и в двата случая червената или черната коса ще изглежда страхотно.



Направете си кичури – и кафяви и черни изглеждат невероятно без значение какъв е основният цвят на косата. Русото е цветът, които най-добре разкрива цветовете.

Дори най-малката разлика в цвета на косата ще подчертае косите ви, така че възползвайте се от взаимодействието на светли и тъмни цветове. Кичурите изглеждат страхотно, но не са за всеки. Уверете се, че нямате нищо против да сте център на вниманието, тъй като такива кичури несъмнено ще ви открояват.

Нашият съвет е да добавите няколко силно изсветлени кичура, които ще подчертаят зашеметяващата ви прическа.

Огнено червено, оранжево, медно както и пурпурно представляват страхотни възможности за многоцветните прически. Тези цветове обикновено се правят с фолио, така че да се боядиса само снопче коса, а остатъка остава в другия, естествен цвят (черно, кестеняво, русо, червено). Заложете на само един нюанс или ги смесете, за да създадете уникална комбинация, която идеално ще пасне на стила и цвета на кожата ви. Тези цветове изглеждат невероятно и могат да умножат многократно красотата на косата ви.



Преди да вземете решение, обаче, се консултирайте със фризьора си, за да сте сигурни, че избирате правилната за вас комбинация!