Чантите това лято бяха по-смели от всякога, затова решихме в един материал да съберем всички, които са ни направили впечатление.

Кои от тях бихте носили и кои не, очакваме да разберем от коментарите ви.

Нека ги разгледаме заедно:

Първата чантичка, която ще ви представим е на Estefania Cortés Harker, тя е едновременно бляскава и по детски наивна:


Четете още: 16 оригинални и много скъпи чанти

Младата хонконгска дизайнерка Wendy пък изработи клъча Small Beetle. Той е направен на ръка в един единствен екземпляр и беше пуснат в продажба в профила на момичето в сайта Etsy. Ако искате да се запознаете с работата й можете да посетите KiliDesign.

Четете още: Оливия Палермо: Аксесоарите са най-важната част от тоалета

Чантата Boombox на Rebecca Minkoff е симбиоза между мода и технология. Тя позволява на собственичката си да слуша музика от мобилния си телефон, например, тъй като е снабдена с Bluetooth и колонки. Цената на това чудо на техниката е 299 долара.

Четете още: Бионсе и нейната леопардова чанта

Тези изключително симпатични чанти под формата на книги са резултат от сътрудничеството между Lancôme и Olympia Le Tan. Те бяха пуснати на пазара в "ограничен тираж". Цената им е 1500 долара.

Четете още: Най-стилната кокошка

Представителите на хонконгската фирма GLUSH не са отрили как да направят лятото вечно. Но пък с тази чанта безспорно могат да удължат лятното ви настроение:

Четете още: Роузи и червената чанта

Мъничката чанта на Charlotte Olympia е способна за секунди да направи от всяко момиче кинозвезда. Върху лакираната й повърхност е съхранена основната информация за производителя - име на дизайнера и дата на производство.

Четете още: Създадоха дамска чанта с канелка за вино

Дизайнерката на обувки Sophia Webster през този сезон реши да пусне и колекция от чанти. Тя представи пред феновете си забавен клъч в комиксов стил. Телешката кожа, от която е изработен както и ръчната направа, му отредиха непосилната цена от 459 долара.

Четете още: Направи си сама: Ефектна чанта за пазаруване

Пластмасовата Chanel Lego Clutch предизвика истински фурор при представянето си. Цената й обаче е изключително зашеметяваща и възлиза на 8044 долара. Затова и не е удивително, че тя се появи в гардероба на звезди като Ким Кардашиян и Рита Ора.

Четете още: Модни съвети от Виктория Бекъм


При момичетата, които обичат чантите тип "направи си сама", вижданията за летните аксесоари са доста различни. Те предпочитат да дадат втори живот на стара и позабравена чанта, отколкото да пръснат пари за чисто нова. В този материал ние избрахме да ви покажем една доста любопитна чанта, която може да даде втори живот и на вратовръзките в гардероба на вашата половинка. Автор на идеята е Christine Wick е цената на чантата е 68 долара.

Четете още: Мрежа върху шапка?

Младият израелски дизайнер Sivan Shiran създаде доста екстравагантни чанти за почитателките на автомобилите. Те са под формата на туби.

Четете още: Нежен цветен принт върху пътна чанта