Автор
Woman.bg

Топ тенденции от Deichmann за сезон пролет/лято 2012

Този сезон ще можем да избираме от няколко атрактивни топ тренда при обувките: лак, морски стил, корк и клиновиден ток, лико, червено и платформа, ярки цветове (color-block), етно и кафяво и разбира се, тенденция ‘лято’.

Добре е да знаем какво ще е модерно през пролет/лято 2012, за да се ориентираме какво да обуем според настроението, случая или просто за разнообразие…

Тенденция ‘Лак’! Черно, червено, ярко лилаво и розово - бляскавият завършек на лака прави високите токчета и този сезон още по-горещи, не липсват и модели с лак на ниски подметки, които изглеждат изключително елегантно.

Традиционна за лятото и винаги непреходна е тенденцията ‘Морски стил’. Бяло, червено, синьо и райе - моряшката визия е еднакво удобна за града и за отпуската. Независимо дали ще изберете класически гуменки, еспадрили или обувка с малко по-висока цяла подметка, лесно ще съчетаете тези модели с небрежния летен стил и бързо това ще станат любимите ви обувки.


И това лято няма как да минем без обувката с елементи ‘Корк и клиновиден ток’ Самата подметка от корк, както и клиновидната форма придават особено лятно настроение. Моделите от тази тенденция са заредени с настроение за почивка …

‘Лико и клиновиден ток’. Ликото облагородява новите клиновидни токове и ги прави очарователни. На фона на лятното слънце тези елегантно преплетени модели от лико ни връщат към стила на хипитата с вятър в косите, с блясък в очите към поредното лятно предизвикателство.

‘Червено и платформа’: червеното е най-изкусителният цвят за сезона. Във вариации от черешово до малиново червено той поставя дамата в центъра на вниманието, особено в комбинация с платформи или висок ток. Да, екстравагантно е, но все пак е лято. Една дама трябва поне веднъж в живота си да си купи червени обувки.

Най-хитовата тенденция за сезона определено е ‘Ярки цветове’. Модният термин color blocking вече не се употребява само за дрехи, защото комбинациите от ярки, искрящи цветове се пренасят и при обувките. Настроение и шик – няма начин да останете незабелязани.

Дамите с класически вкус ще намерят своите обувки в ‘Етно и кафяво’. Моделите в кафяво са класически летни хитове, които още повече подчертават красотата на бронзовите ни крака. Етно-елементите и лекият и въздушен стил на плетените сандали придават загадъчност.

Най-босата, най-лятната тенденция е ‘Лято’. Чехлите и сандалите, с които краката ни се чувстват леки и свободни този сезон, са със закачливи цветни принтове. Най-любими са ни тези с черешките.

Част от моделите ще разгледаш, ако изиграеш новата ни игра с немската марка обувки тук.