Сара Бърдж, по-известна като „Жената Барби”, която втрещи света преди време с това, че инжектира ботокс на 15 годишната си дъщеря, отново е на ход.

Сара носи това прозвище, тъй като е пристрастена към пластичната хирургия и е дала общо 500,000 долара за интервенциите, които са й направени.

Дамата се е хвалила пред медиите и, че е давала уроци по танци на пилон на тогава 6-годишната си дъщеря – Попи.

За осмия рожден ден на момиченцето, тя му подари ваучер за пластична хирургия за уголемяване на бюста, който тя може да използва когато стане на 16-години.

Сега Сара, която е британка, е амбицирана да покори САЩ. 51-годишната дама изхарчила 15,000 паунда, за да заведе Попи да участва в състезанието Darling Dolls Of America.

Явно средствата и усилията не са били хвърлени на вятъра, тъй като Попи спечелила една от големите награди - Divisional Beauty Queen . Това се случило въпреки че публиката скандирала „отивайте си вкъщи”.

Попи

В Америка бизнесът с детски конкурси носи милиярдни печалби и затова към него има изключителен интерес.

Американската публика е свикнала с деца с грим, токчета и изкуствен тен.

Сара обаче отива твърде далеч, дори и според техните сандали.

През изминалата седмица тя беше гост в шоуто на Андерсън Купър, но изказванията на Сара втрещиха водещият и той прекрати интервюто набързо.

„Просто смятам, че ти си опасна и честно казано не искам да разговарям повече с теб” – заяви той.

По-късно той сподели, че съжалява, че нещата са се стекли по този начин и че е било грешка да покани Сара в предаването. Андерсън просто не успял да приеме, че за Сара е нормално да инжектира ботокс на дъщеря си. Според дамата, тя го е направила, за да не се поти момичето, докато тренира танци.

Сара с по-голямата си дъщеря Хана, на която инжектира ботокс

Участието на Сара в шоуто на Андерсън Купър

За конкурсът, на който се яви по-малката й дъщеричка Попи, Сара сподели „Другите майки ни освиркваха и ни казваха, че трябва да си вървим, но не успяха да ни изгонят. Ние бяхме там, за да спечелим короната за Англия. Сега Великобритания има две кралици – Елизабет II и кралица Попи”.

Самото момиченце също е гордо със себе си: „Много съм щастлива. Короната е толкова тежка и е висока почти колкото мен. Спечелих я за всички момиченца в Англия”.

В момента двете пътуват от Англия за всеки конкурс, на който Попи се явява, но Сара мисли да премести семейството за постоянно зад Океана.

„В Англия не може да носиш всички красиви дрехи и грим, освен това не ти разрешават да обличаш готини неща като бански. Искам да съм красива като майка си. Английските конкурси са скучни, а аз наистина искам да печеля корони” – споделя Попи.

Това, което майка й добавя обаче е наистина втрещяващо: „Попи е изпълнител, освен това е свикнала да бъде модел и да танцува на пилон. Танците на пилон спомогнаха за нейното самочувствие и за стойката й.

Попи с короната

Само участието в конкурса струва 500 паунда. „Похарчих 15, 000 паунда за дрехи за Попи, както за обувките й, за професионален грим, изкуствен тен, нокти и мигли. Може и да изглежда скъпо, но си струваше. Бих направила всичко, за да бъде дъщеря ми звездата на шоуто.”

Останалите майки не приеха добре Сара и дори започнаха с нея война в Туитър. Те нарекоха проявата й „пр акция”.

„Другите майки бяха дебели и грозни и обучаваха децата си с часове. Държаха се ужасно с мен и правеха злобни коментари.

Подиграваха се на Попи и на акцента й. Беше ужасно. Само защото съм слаба и красива, а Попи е победителката, те решиха, че могат да ни се подиграват. Техните дъщери не са толкова красиви, колкото моята, а всички майки са дебели. Жал ми е за тях”.

Попи вече е получила покана да участва в хитовото шоу Toddlers And Tiaras, а Сара твърди, че пет модни агенции искат момиченцето да бъде техен модел.

Подготовката преди конкурса

Попи се надява да обявят името й

Попи получава уроци по танци на пилон от майка си