Автор
Woman.bg

Три знака, че един мъж е готов за сериозна връзка

Най-важното в това да създадем хубава връзка е да сме способни да разпознаваме мъжете, които са готови да се ангажират с една жена.

Качеството на връзките на жената като че ли е пряко свързано със способността й да си избира мъже, пише zdrava.bg.

Според създателя на SmarterDatingForWomen.com Джо Амойя, ще ни e от полза да разпознаваме тези три знака, показващи че един мъж е готов за връзка:

1. Интересува се от нещо повече от секса.

Сексът е важна част от една връзка, особено за мъжете, но не е единствената част. Мъжът, който е готов за истинска връзка с жена, ще иска да прекарвате заедно повече време и извън леглото.

2. Иска да знае какво ви прави щастливи.

Мъжете имат силно желание да защитават жените си и да се грижат за тях. Мъжът, който е готов да се обвърже, искрено се интересува от своята жена и от това какво я прави щастлива. Той осъзнава, че, за да е щастлив във връзката, трябва да се грижи за жената и нейните нужди.

3. Включва ви в живота си.

Мъжът, който е готов да започне сериозна връзка, непременно включва жената в събитията от живота си. Кани я на сватбите на приятелите си и на семейните празненства. Иска да е част от живота му, защото това е важно за него. Това не значи обаче, че трябва да ви кани на всяко социално събитие, където ходи. Но, ако ви включи активно в живота си, определено се опитва да ви покаже колко важно е присъствието ви за него.

Жените, които могат да преценяват ефективно мъжете, са тези, които успяват да създадат здрави, щастливи и удовлетворяващи връзки. Ако използвате тези три знака, значително ще увеличите шансовете си да бъдете сред тези жени.