През текущия сезон един чифт класически тъмносини дънки със сигурност няма да ви е достатъчен!

А и кой е казал, че дънките трябва непременно да бъдат сини? Има толкова много други цветове – розово, жълто, зелено, червено, виолетово, оранжево...

Вижте какви цветове дънки носят звездите и почерпете идеи за обогатяване на собствения си гардероб!

Ярки и стройни

Всички цветове са хубави, но не и всички кройки. Забелязали сме, че при избора на цветни дънки звездите предпочитат тесните skinny модели със стандартна дължина или 7/8. При това основният акцент на образа пада върху ярките дънки, а останалите дрехи са в неутрални цветове. Например Ким Кардашиян и Пипа Мидълтън комбинират цветните дънки с черен жакет и черни боти, Джейда Пинкет-Смит предпочита бяло сако и кафяви ботушки, а Фърни Котън – черна блузка и плетени сандали. Ники Хилтън и Джесика Алба пък си казват „ако ще е гарга, да е шарена“ и съчетават ярките дънки с хипи-туники на цветя или многоцветни блузи.

Пастелни цветове и щампи на цветя

Дънките могат да бъдат във всеки един цвят и с всяка една шарка, актуални за сезона пролет-лято 2012. Почитателките на пастелните оттенъци могат да потърсят любимия си цвят не само в копринените блузи и роклите, но и в тесните дънки. Рейчъл Билсън и Ли-Ан Раймс показаха, че такива модели могат да се съчетават стилно не само с дрехи в пастелни нюанси, но и с цвят „каки“ или „хищни“ аксесоари от змийска кожа.

Актрисата Минка Кели и всеобщата любимка Оливия Палермо пък могат да ви вдъхновят да си купите дънки с щампи на цветя. Може даже да не чакате лятото, такива дънки стоят добре и с кожено яке или едноцветно есенно палто.

Минка Кели

Джейда Пикет Смит

Джесика Алба

Ким Кардашиян

Лиан Раймс

Оливия Палермо

Пипа Мидълтън

Рейчъл Билсън