Автор
Woman.bg

Тя отслабна с 60 кг и спря да обича съпруга си

Днес ще се запознаем с историята на Карли Търлоу, която след като отслабна с цели 60 кг за девет месеца, се разведе със съпуга си и днес продължава да търси щастието и любовта.

Красавицата е майка на две деца и разкрива, че всеки ден получава десетки предложения за срещи от различни мъже. Ето какво сподели тя за живота си преди и след промяната във външния си вид и как повлия тя върху живота й.

"След като отслабнах започнах да получавам все повече покани за среща от най-различни мъже, дори един успешен футболист, който живее далеч от тук, ми каза, че стига да искам, ще хване самолета, за да дойде да се видим. Няма как да не призная, много съм поласкана от всички съобщения, които получавам във Facebook, но честно казано не съм отговорила на нито едно и не възнамерявам да го правя.

След промяната осъзнах, че не съм щастлива със съпруга си и усещах, че е време да се разделим. Имахме проблеми и преди да започна диетата и посещавахме брачен консултант. По време на отслабването започнах да преосмислям живота си и открих, че винаги съм мислела единствено за другите и винаги съм поставяла мъжа си на първо място. Не можех да продължавам повече така, трябваше да направя и нещо за себе си. Разведена съм от три години, но в момента не искам нов мъж в живота си и никога нямаше да повярвам, че толкова много господа искат да излязат с мен, ако не го бях видяла с очите си. Наистина трогната съм от цялото това внимание, но не търся популярност, за да забелязана от мъжете, а за да покажа на жените, че трябва да се грижат за себе си, за да бъдат щастливи и понякога се налага да предприемат промяна.“

Карли Търлоу се бори с наднорменото си тегло от 20-годишна и решава да отслабне драстично, за да бъде добър пример за децата си.

Преди това младата майка е изпивала по 4 литра Coca Cola дневно и не спирала да си угажда със сладко. Изведнъж Карли отстранила всички вредни продукти от менюто си и за 9 месеца постигнала дългоочаквания резултат и е твърдо решена да задържи мечтаните килограми.

"Един ден приготвях обяд за сина си, който беше едва на няколко месеца и изведнъж се почувствах ужасно. Постоянно казвах на децата си, че трябва да се хранят здравословно, готвех им само полезни неща, но аз самата не спазвах режим. Какъв родител съм аз, ако не давам пример на децата си? Премислих начина си на хранене и успях да се разделя с 60кг за девет месеца. Свалих първите 20кг като ограничих храненето си и се разхождах по един час дневно. Категорично отказвах да тренирам във фитнеса, защото се притеснявах от фигурата си. Преди хората бяха много жестоки към мен и постоянно ми се подиграваха.“

След първите три месеца Карли е готова да тренира сред другите и ангажира инструктор, който да й помогне да напредне и в следващите 6 месеца тя успява да свали още 40кг.

"Дори не осъзнавах колко съм пълна преди да се разделя с всичките тези килограми. Един ден разглеждах снимки от преди няколко години и не можех да повярвам колко грамадна съм била. Не се понасях и мразех да се гледам в огледалото, намирах се за отблъскваща. Мислех, че това съм аз и че не съм достатъчно силна да се променя.

В крайна сметка осъзнах какво ми е причинило стреса, който ме накара да надебелея толкова много. Майка ми нямаше късмет в любовта и беше във връзка, която я тормозеше и живееше в постоянно притеснение. Започнах да се грижа за нея и това даде отражение върху отношенията ми с хората като цяло. Спрях да мисля за себе си и вечно правех неща за другите. Сега осъзнавам колко е важно човек да се грижи за себе си. Затова тренирам всеки ден,храня се здравословно и се срещам с хора, които ме зареждат с положителни емоции и уча децата си на същото.“

Съдбата не спира да отправя предизвикателства към Карли. И когато тя се е преборила с наднорменото си тегло, на най-голямото й дете, 7-годишна Амбър, е поставена диагноза Аутизъм. 3-годишният й син, Логан, е със същия проблем.

"Работех от вкъщи, не можех да оставя децата си и нямах възможност да ходя на работа в офис. Тогава тъкмо бях отслабнала с 60кг и бях длъжна да направя всичко възможно да не напълнявам отново. За съжаление в името на бъдещото си щастие трябваше да предприема някои промени, които не бяха никак леки. На първо място беше наложително да се разделя със съпруга си. Той е невероятен мъж, но просто вече не бях влюбена в него и това ме правеше нещастна. Сега се чувствам прекрасно и съм горда с това, което съм постигнала. Мисля, че тялото ми е прекрасно и дори си сложих импланти, за да изглеждам още по-добре.

Радвам се, че сега работя като инструктор и имам възможността да помогна на други хора. Вече мога да нося дрехите, които винаги съм искала и това също ме кара да се чувствам великолепно.“

Чаровната Карли споделя, че диетата й включвала прием на протеин и много листни зеленчуци. Никога не е пропускала тренировка и ще продължава да се грижи за здравето си, защото това е единственият начин да се чувства щастлива и да бъде полезна на децата си.