През изминалия уикенд (13-14 юли) британската гордост на поп музиката Рита Ора остави незабравимо впечатление с шантавия си стил по време на няколко свои участия и бизнес срещи.

Нека започнем с първия тоалет на певицата, който тя разходи на излизане от звукозаписно студио в Лондон, а именно сиви ансамбъл на Giorgio Armani. Металният отенък на сивото придава много футуристичен и същевременно драматичен вид на визията.

Сандалите, с които Рита бе съчетала панталона и якето са модел на Topshop.

Следващата визия, с която Ора впечатли многобройна публика по време на първия ден от музикалния фестивал Yahoo! Wireless Festival, бе зелена рокля на Vionnet, която доста наподобява халат.

Ексцентричният тоалет бе завършен със сребристи обувки на тънък ток Jimmy Choo, модел “Anouk”.

Така облечена Рита Ора се появи на сцената редом до Снуп Лайън и изненада 50 000 почитатели.

Миналата събота бе ознаменувана и от визия на Рита Ора, силно напомняща стила на 80-те. Тениската, якето с огледален ефект, черното клинче и кецовете Adidas, с които певицата се качи на сцената на втория ден от фестивала Yahoo! Wireless Festival, са стилно намигване към екипите на колоездачите.



Същия ден Рита Ора се разходи в оградената ВИП площ на фестивала, но облечена в друг тоалет. Шареният комплект е всъщност създаден за мъже и е част от пролетната колекция за 2014 година на Katie Eary.

Женственият елемент от визията е в ръцете на прасковеното бюстие на One Teaspoon, модел „The Pretty Daggers“.

След двете сценични изяви по време на фестивала в Лондон Рита Ора се отправи към Шотландия, където изнесе концерт по време на тамошния Park Festival.

С широки панталони на Ashish, дънкова риза и кецове на Nike певицата изглеждаше като супер секси спортно гадже. Косата ѝ бе леко променена за изявата ѝ в Шотландия, като върховете на къдравата ѝ грива бяха оцветени в синьо.



Коя от всичките визии харесвате най-много? Отговорете в анкетата по-долу.