Автор
Woman.bg

Уил и Джейда имали проблеми в брака заради децата си

Докато повечето двойки се опитват да останат заедно в името на децата си, Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит за малко не се развели заради двете си хлапета Уилоу и Джейдън.

Неотдавна се заговори, че бракът на актьорите бил доста разклатен и отношенията им били доста поохладнели заради слуховете, че Джейда има връзка с бившия съпруг на Дженифър Лопес - Марк Антъни.

Въпреки че Уил и жена му отрекоха клюките, медиите предрекоха край на съвместния им живот, пише bliasak.bg.

"Днес Уил и Джейда се разбират чудесно, но преди няколко месеца бракът им беше разтърсен от криза, която няма нищо общо с твърденията на таблоидите за изневери. Истината е, че те преживяха труден момент и отношенията им бяха доста обтегнати, защото не можеха да излязат на глава по въпроса с таланта на децата си", обяснил познат на двойката.

"Уил и Джейда са наясно, че децата им Уилоу и Джейдън са страшно талантливи и ги чака бляскаво бъдеще, но двамата са на крайно противоположни мнения относно това как да менажират кариерите им. Уил искаше да ги накара да се фокусират върху музиката и актьорството, дори беше готов да се съгласи да ги отпише от училище, докато Джейда иска да им даде шанса да имат колкото се може по-нормално детство и да завършат училище както всички останали хлапета. Двамата дълго спориха, но накрая се съгласиха да оставят решението в ръцете на Уилоу и Джейдън", добавил близкият на прочутото семейство.