Автор
Woman.bg

Урок от звездите: Как да съчетаеш късите панталонки

Късите панталонки от деним за поредна година са модният властелин на летните месеци.

Всички вариации на дънковите панталонки, започвайки от тези с ултракъса дължина и стигайки чак до бермудите от деним, са абсолютно задължителен тоалет за топлите месеци, който ще ви осигури не само комфорт през горещините, но и ще превърне ежедневната ви визия в изящна стрийт стил наслада.

Тяхно величество – късите панталонки от деним, са онази идеална дреха, която в зависимост от аксесоарите може да изглежда както по-ежедневно, съчетана с кецове и тениска, така и невероятно шик и секси, комбинирана с високи токчета.

Уверете се в това и почерпете вдъхновение за летните си визии от звездите и начина, по който те комбинират любимите си къси панталонки от деним.

Урок от звездите: Как да превърнеш тениската в шик оръжие

Кендъл Дженър

Вземете пример от модела и ако смятате да сте с по-разголен топ, то тогава балансирайте като нея с бермуди от деним.

Тейлър Суифт и Лили Оудридж

Блузата на райе е на пръв поглед обикновена дреха, но всъщност тя притежава пленителен винтидж заряд, а в комбинация с къси панталони от деним е истински шедьовър. Особено ако блузата е кроп топ и с така модерните това лято паднали презрамки.

Даян Крюгер

Не зависимо дали за някой музикален фестивал или за плажа визията на Даян е невероятно печелившо решение. От една страна заради ефектното смесване на деним в два различни тона, а от друга заради закачливо разкопчаната риза, под която нежно се подава банския.

Кейт Хъдсън

Ако се чудите с какво да съчетаете късите панталонки за кафето с приятелки през уикенда, то заложете на сладурски бохо потник с презрамки през врата, както направи слънчевото момиче на Холивуд Кейт Хъдсън.

Бионсе

Бионсе пък нагледно показва как с помощта на едно цветно сако и чифт сандали на ток можете лесно да превърнете панталонките от деним в уместен елемент от вечерната визия.

Бехати Принсло, Кандис Сейнпоул и Алесандра Амброзио

Трите красиви модела демонстрират идеалното съчетание за почивните дни, прекарани на морето или в разточителни разходки по парковете, а именно тениска или потник, нежно подпъхнати в късите панталони.

Криси Тейгън

Ослепителната половинка на Джон Леджънд за пореден път ни служи за модно вдъхновение, този път с красивата си стрийт стил визия, която се откроява с комбинация от типа "denim on denim" и включва ултракъси дънкови панталони с разкъсани краища, няколко тона по-светла дънкова риза и федора за разкош.

Ашли Мадекве

Чаровната Ашли за пореден път се превръна в лице на семплия шик, залагайки на идеална парти визия за морето, а именно изчистена бяла риза, нежно подпъхната в къси панталонки от деним с висока талия и едни токчета с минималистичен дизайн като завършващ щрих.