Главната редакторка на американския Vogue Анна Уинтър е не само най-влиятелната жена в модната индустрия, но е и изключително стилна дама, която успява да превърне всяка от появите си на червения килим в елегантна демонстрация на добър вкус и безупречна визия.

След като вече ви показахме тоалета, който красавицата Гуинет Полтроу подбра за организираното от Michael Kors парти God’s Love We Deliver, днес ще представим на вашето внимание роклята, с която 63-годишната госпожа Уинтър се появи на събитието.

Светлокосата дама се бе спряла на сапфирена рокля с разкрояваща се долна част от Resort колекцията за 2013 на Michael Kors, която бе съчетала с диамантена огърлица, кремави обувки на ток от Manolo Blahnik и светла чанта.

Преди няколко дни в Ню Йорк се състоя друго светско събитие, организирано от WSJ Magazine, на което Анна Уинтър с великолепната си визия отново успя да привлече всички погледи към себе си.

Харизматичната дама изглеждаше великолепно в рокля от пролетната колекция за 2013 на Christian Dior.

Елегантната дреха, която украси тялото на главната редакторка на Vogue се харектеризира с черна горна част и флорална, разкрояваща се долна.

Същите кремави обувки от Manolo Blahnik, ефектно колие и дискретен грим завършваха визията на Уинтър.