Вчера в Ню Йорк се състоя премиерата на най-новата филмова адаптация на световната класика "Клетниците".

Лентата е заснета под режисурата на наградения с „Оскар“ за „Речта на краля“ - Том Хупър, а в актьорския състав се открояват имената на Хю Джакмън, Ръсел Кроу, Ан Хатауей, Аманда Сийфрид, Саша Барън Коен, Хелена Бонам Картър и др.

Имайки предвид дългия списък с звездни имена, вземащи участие в продукцията, е съвсем нормален фактът, че вчерашната премиера се превърна в едно от най-обсъжданите събития в Холивуд.

По червения килим се разходиха редица издокарани знаменитости, сред които най-силно впечатление направиха красавиците Аманда Сийфрид и Ан Хатауей, демонстриращи не само безупречни визии, но и неподражаем чар.

Русокосата актриса Аманда Сийфрид бе заложила на драматично излъчване, появявайки се с ефектна дълга до земята рокля от пролетната колекция за 2013-та на Alexander McQueen.

Красивото дизайнерско творение се характеризира с бюстие със златни бродерии и черна, свободно падаща, долна част.

Роклята придаваше на харизматичната дама много мистериозен и чувствен облик.

Косата на Аманда бе прибрана в шикозен кок с плитка, което позволяваше на околните да се порадват на красивото й лице, издържано в майсторски грим, включващ така наречените "котешки очи".

Нейната колежка Ан Хатауей бе заложила на по-сексапилна, дръзка и дори леко готическа визия, състояща се от черна рокля от тафта с ефектен гръб и дълбока цепка и екстравагантни обувки на ток - и двете дело на американския дизайнер Tom Ford.

Впечатляващият тоалет на Ан се допълваше от бижута Fred Leighton и тъмночервени устни.