Днес решихме да надникнем в гардероба на родената в Украйна 37-годишна актриса Мила Йовович, която е от онези жени, излъчващи неподправена красота, стил и класа.

На провелата се в Токио световна премиера на последния филм от фентъзи поредицата “Заразно зло” - харизматичната актриса, модел и майка изглеждаше ослепително в елегантен дизайнерски тоалет.

Най-новата, пета поредна, лента от успешната фантастична сага носи името „Заразно зло: Възмездие” („Resident Evil: Retribution”). Неин режисьор и сценарист отново е Пол У. С. Андерсън, а чаровната Йовович за пореден път се превъплъщава в образа на Алис - последната и единствена надежда за спасението на човечеството.

Черната рокля, ефектно подчертаваща финото тяло на красивата звезда, е част от есенната колекция за 2012-та на модния бранд ERIN by Erin Fetherston.

Въпросната дреха се откроява с вталена кройка, дължина до коляното и нежен детайл - панделка в горната й част.

Актрисата умело бе комбинирала роклята с черни обувки на висок ток от Yves Saint Laurent и чанта с инкрустации от Prada, която внасяше шикозна нотка към цялостното излъчване на Йовович.

Романтичните букли, окъпаните в червено червило устни и ефектните бижута се явяваха естествен завършек на ослепителната визия на сексапилната знаменитост.