Автор
Woman.bg

В гардероба на: Селена Гомес на шоуто на Victoria's Secret

Преди няколко дни се състоя едно от най-престижните и дългоочаквани събития в шоубизнеса – ревюто на Victoria's Secret.

Няма как да не отбележим, че през въпросната вечер погледите на присъстващите бяха привлечени не само от дългокраките красавици, дефилиращи по подиума, или от изящните произведения на бранда, които те носеха, но и от нежната Селена Гомес, която бе удостоена с честа да е сред гост-изпълнителите на вечерта.

Гледайки кадри на красивата певица от въпросното бляскаво шоу, се замислихме колко неусетно порасна тя.

От сладка тийнейджърка тя се превърна в сексапилна, но същевременно с това изящна и елегантна млада дама. Факт, който нагледно се доказва и от визиите, които тя демонстрира в рамките на шоуто.

Вижте ги и се убедете сами:

На червения килим

За появата си на червения килим на събитието Селена бе подбрала дръзка черна кожена рокля от Louis Vuitton, открояваща се с метални декорации и страничен цип, откопчан догоре.

Компания на тоалета правеха черни сандали на ток от Jimmy Choo.

На сцената:

Сценичният тоалет на певицата включваше секси черна рокля с дълбоко деколте от Jolibe Atelier, ефектни бори с метални вериги Saint Laurent, рокерски кожени ръкавици от Louis Vuitton и масивна огърлица от Messika.

На афтърпартито

За афтърпартито Селена бе заложила на мини рокля в син цвят, характеризираща се с интересни cut-out детайли, и черните сандали на ток от Jimmy Choo.