Решихме да потърсим вдъхновение за ежедневни, а и парти визии, подходящи за последните летни дни и настъпващите есенни, сред звездите.

Съвсем очаквано известните дами не ни разочароваха, демонстрирайки ни богата палитра от приказни стрийт стил тоалети, в която главно действащо лице е нейно величество полата – онази кокетна и шик дружка, която понякога пренебрегваме, а не трябва, защото тя е незаменим символ на женствеността и красотата, дреха, която по неподражаем начин ще подчертае сексапила ви.

Ето и няколко идеи от звездите на какви поли да заложите през идните месеци и как да ги комбинирате:

Нежна риза с поло яка + велурена пола

Велурената пола ще е истински хит тази есен, а ако заложите на такава със закопчаване по средата, характеризиращо се с шик полъха на 60-те години на миналия век, и А-образна кройка, бъдете сигурни, че ще се превърнете в еталон за стил и класа през новия сезон.


Идеален начин за комбинация на въпросния така актуален тоалет е съчетаването му с нежна риза с висока яка-вратовръзка. Пример за това е визията от преди няколко дни на любимото ни "it" момиче Алекса Чънг.

Кадифена пола тип молив + изчистено боди

Друга идея за тоалет, перфектен за сегашните слънчеви септемврийски седмици, идва директно от стрийт стайлинга на Ким Кардашиян.

Вземете пример от риалити дивата и заложете за ежедневието си, а и за парти вечерите навън, на минималистична визия със секси нотка. Поредната комбинация, която няма да ви остави незабелязана, представлява така модерната този сезон пола тип "молив" от нежно кадифе, семпло светло боди и светли токчета за разкош.

Драматична макси пола + изчистен бял топ

Драматична макси пола, като тази на креативния директор и президент на J.Crew Джена Лионс, сигурно изглежда на повечето дами като подходяща само и единствено за вечерно събитие, но Джена красноречиво доказва, че ако е съчетана подходящо, въпросната дреха е идеалното решение и за ежедневието.

Вземете пример от модното гуру Лионс и бъдете смела, различна и без притеснение комбинирайте дългата до земята, драматична пола със семпъл бял топ, който ще вдъхне по-лежерно излъчване на дрехата и ще я превърне в идеалното стрийт стил решение за топлите септемврийски дни.

Оксфордска риза + пола тип "молив"

Визията, която Ашли Олсън демонстрира преди броени дни в Ню Йорк, и перфектна за офиса, излъчваща минималистичен шик и класическа елегантност.

И вие може лесно да постигнете този облик, комбинирайки бяла оксфордка риза и светла пола тип "молив". Няма нужда да споменаваме, че обувките на ток са must-have, който не само удължава силуета, но и придава деликатно секси излъчване на цялостната ви визия