Настъпи месецът на глезотийките, които нашият екип си доставя без да пести сили и средства.

Започнахме омайния май с чисто нов маникюр и то не какъв да е, а Shellac.

Преди време писахме за тази революционна тенденция в лаковете за нокти, която направи невъзможното за много дами по света.

Сигурни сме, че всяка от вас поне веднъж в живота си е правила гаф с току-що завършения си маникюр! Безкрайното чакане на лака върху ноктите да изсъхне струва не само нерви, но понякога и повторно сядане на масичката на маникюристката.

Неволно докосване до някоя повърхност, бъркане в чантата, изваждане на портмоне или ключове и много други на пръв поглед безобидни действия костват красотата на маникюра.

Shellac слага край на всичко това и предлага уникалната възможност да задържим ноктите си красиви и блестящи повече от две седмици, независимо как и с какво „ги атакуваме”.

Технологията на този тип лак комбинира удобството на лака и трайността на гела.

И така, ето как се озовахме под вещите грижи на великолепната Надежда Янкова, сертифициран Education Ambassador към CND и Интеркозметика.

Първата стъпка, разбира се, включва прецизно почистване, оформяне и обезмасляване на ноктите.

След това се нанася безцветна UV основа, която се суши за няколко секунди под UV лампа.

Избраният цвят лак се нанася веднъж, пече се под лампата, а след това се нанася и втори път и отново се изсушава.

Маникюрът се завършва с нанасяне на единичен слой топ лак, който осигурява трайността на покритието и придава великолепен огледален блясък.

С памучен тампон напоен с 99% изопропилов алкохол се отстранява излишният тънък горен слой на маникюра и се придава изключителен блясък.

*Shellac се третира под UV лампа и така времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите, като в същото време ги защитава.

За да се придаде съвършен вид на ноктите трябва да се поглезят още мъничко. В случая това стана с помощта на специално масло Solar Oil и продукт подхранващ кожата и възпиращ растежа на излишните кожички.

Solar Oil представлява синергична смес от естествено леки масла и витамин Е, които проникват дълбоко и защитават ноктите и кожата. Маслото пренася витамин Е дълбоко в кожата, за да предпази разрушаването на клетките и да намали видимите признаци на възрастта.

Резултатът е 14 дни великолепие и блясък, които пристрастяват!

*Свалянето на лака става лесно и бързо с помощта на специални обвивки за сваляне, ацетон и дървена клечка.

Не забравяйте, че до края на играта "Принцеса на бала" остана само 1 ден!!!