Половинката на футболиста Елин Топузаков - Весела Тотева, чака първото си бебе. Бъдещата майка обаче не разкрива повече подробности от суеверие.

„Към момента не искам да коментирам бременността си, нито да давам интервюта по тази тема. Естествено, ще го направя, когато настъпи моментът. Това е нещо, което не може да се скрие”, каза Весела пред „Монитор”.

След красивата им сватба през юни миналата година, влюбените преживяха тежко спонтанен аборт на бившата ТВ водеща, но това ги сплоти и днес се обичат дори повече от преди. Весела не се притеснява, че нещо може да попречи на щастието в брака й с футболиста. „Отдавна съм неговата жена. Доколко нашата връзка ще продължи, само един Господ знае. Нямам пъклени планове и не мисля някакви тактики. В днешно време мъжете се изхитриха повече от нас. Станаха доста мнителни, защото си мислят, че жените ги използват за пари. Не ми се е налагало да правя нищо, за да ми предложи Елин брак. За мен не е най-важното да имам сватба, по-важно е да останем заедно”, разкри преди време Топузакова.

Четете още: Весела и стилът Vincit

Въпреки че е бременна, Весела не спира да работи. В понеделник дизайнерката пуска нова колекция. „Вече сме готови с моделите ни за есен/зима. Колекцията като цяло е разделена на две линии – стрийт версия и официални рокли. Работя с изцяло нов екип и се надявам, че колекцията ще допадне на клиентите”, обясни тя. Тотева залага на Емилия като лице на новата й колекция. „Емилия ще е много различна и няма да има допирни точки с попфолка. Ще я променим до неузнаваемост”, разкри още бъдещата майка.