Виктория Бекъм успя да се наложи като дизайнер и доказателство за това е фактът, че ревюто ѝ на течащата в момента Седмица на модата в Ню Йорк бе едно от най-посещаваните от звезди и модни асове до сега. На него присъства и самата Ана Уинтър.

За да отпразнува успеха си, пош спайс излезе на вечеря със семейството си и приятели в шикозен ресторант в Голямата ябълка. Съдейки по снимките, които папраците ѝ направиха на излизане от въпросното заведение, празненството е било наистина на ниво.

На въпросните кадри госпожа Бекъм е видимо подпийнала и то до толкова, че се затруднява да върви сама и големият ѝ син Бруклин я подпира.



Припомняме ви, че през последната година се заговори, че Виктория има проблеми с алкохола. Повод за тези приказки са редица случки, включително и една от миналата година, когато дизайнерката бе заснета да излиза от парти в бутика си в нетрезво състояние, придържана от съпруга си и с голямо мокро петно в предната и задната част на панталона си. Прочетете повече за случката и вижте снимки тук!

Самата тя обаче явно не се притеснява от клюките по нейн адрес, защото продължава да споделя снимки, запечатали слабостта ѝ текила, за която призна, че е любимата ѝ напитка. Дейвид също потвърди това в свое интервю, разкривайки, че винаги когато ходи до Мексико, носи по няколко бутилки от спиртната течност за съпругата си.