Автор
Woman.bg

Виктория премахна татус, посветен на Дейвид

Докато Дейвид Бекъм е зает цяло лято да добавя към колекцията си от татуси такива, посветени на членовете на семейството си, Виктория пък се е заела с премахването на мастилените рисунки от тялото си и по-точно на една конкретна, посветена на знаменития си съпруг.

Припомняме ви, че през изминалите летни месеци Дейвид си направи две нови татуировки, символизиращи любовта му към най-значимите жени в живота му – дъщеря му Харпър и съпругата му Виктория. Татусът в чест на Харпър бе надпис от ляво на врата, гласящ "Красива дама" и отдолу името "Харпър", а този, посветен на половинката му, е на малкия пръст и представлява числото 99 – годината, в която двамата сключват брак.

Критикуват Виктория Бекъм за твърде слаби манекенки

Е, явно дори тази поредица от мили жестове не е разубедила госпожа Бекъм от решението да заличи татуса в чест на Дейвид, изписан по гръбнака от тила й към горната част на гърба, който представляваше надписа на иврит, гласящ: " Аз принадлежа на своя възлюбен и възлюбеният ми ми принадлежи".

Решението на Виктория да се раздели са въпросната татуировка стана видно по време на модното ревю на звездата в Ню Йорк в понеделник. Според слуховете от света на шоубизнеса Вики се е заела с премахването и на другите татуси по тялото си, като причината за това й решение е желанието й да навлезе "по-сериозно" в модната индустрия и да си създаде име на водещ дизайнер. Цел, която според звездата няма как да се реализира, ако тя не загърби изцяло досегашния си образ на певица от момичешка група и всичко, свързващо я с този имидж.

Семейство Бекъм се увеличава с още един член