Най-накрая Леонардо ди Каприо открито, макар и негласно, заяви на медии и фенове, че наистина не е сам и има поредната красавица до себе си.

Не, тя не е Риана, противно на това, което много световни информационни агенции тиражираха месеци наред, а е 24-годишният модел Кели Рорбах. Припомняме ви, че за първи път за интимна връзка между тях се заговори този април.

Моделите на Леонардо Ди Каприо

Поредната мацка, в чийто обятия попада красивият актьор, за съжаление на мнозина дами по света, нагледно доказва, че Лео наистина си има определен тип жени, които харесва, и те са дългокраки, руси модели.

Актьорът реши да представи на света новата дама до себе си, извеждайки я по стара традиция на обиколка с колела из града. Припомняме ви, че това е едно от любимите хобита на актьора и той често бе засичан да се отдава на него в компанията и на предишните си приятелки като се започне от Жизел Бюндхен, мине се през Бар Рафаели и се стигне чак до Ерин Хийтъртън.

Лео и Ерин Хийтъртън/ Лео и Бар Рафаели

Лео и Жизел Бюндхен

Трябва да признаем, че разходката с колела на Лео и Кели представляваше истинска наслада за очите - двамата бяха пленително небрежни и още по-пленително хлътнали един по-друг, използващи всеки светофар, за да си откраднат някоя друга прегръдка.

Кели Рорбах