Автор
Woman.bg

Вижте роклята, заради която целият свят се подигра на Ким

Ким Кардашиян се оказа обект на различни подигравки от интернет потребители след появата и на модното събитие Met Gala 2013.

Риалити звездата изпита с пълна сила това, което се случи на Анджелина Джоли при раздаването на наградите Оскар. Тогава Джоли бе осмяна за начина, по който позира на червения килим. Появата и на церемонията през 2012 г. предизвика създаването на редица уникални колажи. На тазгодишните награди "Грами" обект на обсъждане пък стана бедрото на Дженифър Лопес.

В случая с Ким, обаче обект на присмех стана целият й тоалет. Кардашиян се появи на червения килим, под ръка с половинката си Кание Уест, с рокля с дълги ръкави с флорални мотиви. Любопитен е фактът, че дрехата е създадена специално за нея от креативния директор на Givenchy Рикардо Тиши. Най-странната част от роклята пък са ръкавите й които завършват с ръкавици.

Според мнозина тоалетът на звездата изглежда абсурдно и смешно и дори вече се намериха такива, които създадоха комичен колаж, „вграждайки“ Кардашиян в диван, тапициран с флорални мотиви.

Други пък сравниха визията на Ким с един от тоалетите на Робин Уилиямс от филма „Мисис Даутфайър“.

Самият Рикардо Тиши защити творението си, обяснявайки, че Ким е бъдещата съпруга на много добър негов приятел и че тя винаги го е подкрепяла. "Тя е най-красивата бременна дама, която съм обличал през кариерата си“ - допълни той.

Допада ли ви визията на Ким и смятате ли, че тя има защо да стане обект на подигравки?