Актрисата и певица Ванеса Паради отново попадна в центъра на внимание. Папараци я заснеха как си почива със сина си на един от гръцките острови.

Това не е голяма новина в сезона на отпуските, но фактът, че звездата бе решила да се пече топлес, предизвика интереса на медиите. Фотографиите й веднага попаднаха на първите страници на таблоидите, разделяйки интернет потребителите на два лагера: на такива, които смятат, че да се печеш топлес е нещо съвсем естествено, и на такива, които са принципно против излагането на разголени гърди на плажа, още повече пред погледа на деца.

Ванеса Паради нападна Амбър Хърд!

Освен разголените гърди на актрисата и певица, впечатление направи и изключително слабата й фигура, която накра мнозина да коментират, че раздялата с Джони Деп явно не се е отразила добре на Ванеса.

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.