Ким Кардашиян е отново тук, за да зарадва модни асове и ценители с поредна стилна визия.

Риалити дивата, която обожава да е под светлините на прожекторите, неусетно израстна увлечението си по леопардовите щампи, тесните мини роклички и обемните фризури с букли, за да се превърне в ценител на минималистичния стил и модна икона за мнозина.

Ким от години залага на изчистените едноцветни и двуцветни визии, но в последно време наблюдаваме и друга тенденция в стила й, която много ни харесва. Госпожа Кардашиян-Уест най-накрая запозна да се съобразява с пропорциите на тялото си и да подбира тоалети, отиващи на фигурата й.

Нагледно доказателство за това наше твърдение е визията, която звездата демонстрира на тазгодишната гала Time 100, както и изящния облик в цвят слонова кост, който тя бе подбрала за появата си на събитие в Ню Йорк преди броени дни.

Тогава тъмнокосата красавица изглеждаше великолепно в творения в цвят слонова кост част от есенната колекция за 2015 на модна къща Narciso Rodriguez, умело съчетани ефектна клъч чанта от Olympia Le-Tan.

Четете още: Ким Кардашиян без грим и бельо

Единствената подробност, която разваляше цялостното положително впечатление от визията на Ким, бе сутиен, който за жалост не бе точният тон и поради това се набиваше на очи под ефирното горнище на пищната арменка.

Дами, какво мислите за визията на Ким Кардашиян? Допада ли ви нейният избор на тоалет?

Четете още: Семейство Кардашиян пристигна в Армения!