Късите топове (т.нар crop tops) бяха изключително актуални миналата година. Изглежда тази тенденция продължава да е сред любимите на много модни блогърки и известни личности.

Една от най-големите привърженички на този тренд е риалити звездата Ким Кардашиян. Виждали сме я облечена в редица изчистени визии, състоящи се от къс топ и пола с висока талия.

* Ким Кардашиян

И тъкмо се зарадвахме, че това лято няма да ставаме свидетели на несполучливи тоалети на звезди с тази оскъдна дреха и реалността реши да ни изненада...

Според нас Никол Шерцингер е една от най-стилните и красиви известни дами, които многократно са демонстрирали безупречен моден стил.

Изглежда раздялата на Никол и Люис не се отразява много добре на красавицата, тя често бива засичана в унило настроение и с измъчена усмивка на лицето. Като най-вероятна причина за раздялата се посочва нежеланието на Хамилтън да се ожени и да създаде семейство с по-голямата от него Шерцингер.

Четете още: Никол е сингъл и секси!

Изпълнителката и жури в „X Factor” се появи на светско събитие в Калифорния, изглеждайки леко уморена и без настроение за снимки и интервюта.

Екзотичното излъчване на Никол винаги е привличало внимание, но този път трябва да отбележим, че визията й не бе от най-сполучливите. Бялата рокля й стоеше чудесно, но не мислим, че Никол има нужда да показва толкова много плът (гол кръст и дълбоко деколте), за да направи впечатление.

Бившата вокалистка на „Pussycat Dolls” се бе спряла на дреха от пролетно-лятната колекция на Sergio Hudson, която бе комбинирала с изискани обувки на Tom Ford.

Силно очертани очи, маникюр в телесен нюанс и големи гривни допълваха визията й. Любопитни сме да разберем какво мислите за тоалета на 36-годишната брюнетка!

Четете още: Харесва ли ви: Визията на Никол Шерцингер?

* роклята от колекцията на Sergio Hudson