Направете си този вкусен сандвич с наденички и хляб Чабата вместо обяд или вечеря. Засищането, а и удоволствието е гарантирано!
Необходими продукти:
препечен хляб Чабата
4 наденички от свинско месо
1 голяма глава лук, нарязан
1 супена лъжица дижонска горчица
1 супена лъжица чист мед
зехтин
балсамов оцет
кетчуп или сос по ваш избор
Начин на приготвяне:
Загрейте малко зехтин в тиган и сложете наденичките на слаб огън за около 15 минути. Извадете наденичките, а в тигана добавете лука и пържете, докато се карамелизира. Добавете балсамовия оцет, горчицата и меда, след което сложете вътре и наденичките за да се стоплят. Сложете върху хляба и подправете с кетчуп или сос по ваш избор.