Ако ви е дошло до гуша от ябълки и сте в трескаво очакване на ягодите, черешите, пъпешите и дините, ви предлагаме лек и вкусен вариант да притъпите за миг нетърпението си.

Имаме страхотно предложение за междинна закуска с пълнозърнест хляб и ябълка, която обаче можете да приготвите в близост до печка.

Затова тази закуска е подходяща най-вече за съботно-неделните ви пристъпи на глад за нещо вкусничко и сладко.

Ябълковият сандвич е перфектен заместител на всички вафли, шоколади и кифлички.



Ако сте на диета или държите на здравословното хранене, то сандвичът е вашето ново попадение. Разбира се, не прекалявайте с него, защото все пак съдържа фруктова захар и въглехидрати, които в голямо количество могат да саботират диетата ви.

Необходими са ви само филия пълнозърнест хляб, една ябълка, канели и джинджифил на вкус.

Обелете ябълката и си хапнете корите. Настържете плода на ренде и го сложете в тиган с незалепващо покритие.



Включете котлона и затоплете ябълката. Не я гответе, а просто я стоплете.

Сложете филията хляб в тостера.

Към ябълката, която все още е на котлона, добавете канела и джинджифил. Разбъркайте още около половин минута и свалете от огъня.

Върху препечената филия сложете овкусената и стоплена ябълка.

По желания поръсете сандвича с малко счукани орехчета.