Автор
Woman.bg

Всички обичат авиаторските очила на Виктория Бекъм

Авиаторските очила са класика в жанра. Те отиват на почти всяко лице, освен това му придават един по-строг и респектиращ вид. Този тип очила остават на мода и през дългоочаквания летен сезон и една от виновничките за това е Виктория Бекъм.

Последната колекция слънчеви очила на бившата Спайска се радва на изключителен успех. Виктория отдава почит на стандартните авиаторски очила, които са освежени с модернизиран облик и ярки цветове като наситенолилаво, синьо, жълто, оранжево, сребърно, златно.

Моделите са ръчно изработени в Италия и съчетават в себе си традиционни техники с модерна технология. Специално място е отредено на антирефлексното покритие на стъклата, създадено за марката от специализираните в оптиката Zeiss Group.

Classic Victoria Dune Sunglasses
€420.00

Classic Victoria Desert Rose Sunglasses
€420.00

Classic Victoria Blaze Sunglasses
€420.00

Classic Victoria Arizona Sunglasses
€420.00

Classic Victoria Black Leather Sunglasses
€525.00

Съвети при избора на слънчеви очила

Едни от най-верните фенове на госпожа Бекъм са най-добрата ѝ приятелка Ева Лонгория и големият ѝ син Бруклин. Те се щракнаха със златисти модели очила и разпространиха кадрите през своите Instagram профли.

Ева Лонгория

Бруклин Бекъм

Самата Викотрия пък продължава усилено да промотира модели от последната си модна колкция. Преди дни тя бе засечена на летището в Лос Анджелис облечена в изискан окстюм, състоящ се от дълго сако и панталон с дължина до глезена. Този тоалет тя беше съчетала с дантелена блуза, семпли черни токчета и тъмни слънчеви очила.

Харесва ли ви визията ѝ?