Автор
Woman.bg

Въпрос на гледна точка: блогърка разбива представата за "перфектно тяло"...

Ашли Молстад е на 31 една годишна възраст и е фитнес инструктор. Преди няколко дни тя реши да се обърне към жените по света, показвайки им красивата истина за "перфектното тяло" или, с други думи, че няма такова нещо! Независимо дали спортуваме или не.

Озаглавена "Same girl. Different angles" ("едно момиче, два различни ъгъла" на английски език), фотографията е монтаж на две снимки на американската спортистка, чрез който виждаме как едно и също тяло изглежда различно под различен ъгъл. От една страна съзираме добре сложено тяло, а от друга - фигура и нейните реални "недостатъци". Използваме кавички, защото коремчето и меките извивки не са дефекти, а ефекти - те са красиви, естествени и истински.

"Красотата ни не се измерва спрямо обиколката на формите ни", споделя Ашли.

173 хиляди like-a, 11 000 коментара и 80 000 споделяния... Това се нарича успешна публикация. Дори актьорът Ащън Кътчър публикува снимката на своя профил в социалната мрежа, казвайки; "Одобрявам този вид откровеност!"

Молстад призна пред медиите, че мисълта за всички жени, като нея, които се притесняват за фигурата си и са в постоянен стрес, породен от желанието за перфектно тяло, я е накарала да направи стореното.

Младата американка признава също, че все още не харесва напълно своето тяло, добавяйки - "отказвам да карам хората да мислят, че имам идеална фигура, въпреки спортната ми натура."

Поклон за Ашли, която е красива, силна и истинска жена. Сега ни остава само да осъзнаем истината за самите нас и да се приемем, да се обичаме, такива, каквито сме.