Меган Фокс е една от най-красивите, известни и заможни жени в света, но това не й пречи да бъде истински всеотдайна майка.

Тя осигурява всичко нужно на очарователните си синове, но категорично им забранява да гледат телевизия и да си играят с таблет.

"Не искам децата ми да се пристрастяват към технологиите. Позволявам им от време на време да гледат телевизия, но това се случва наистина рядко. Предпочитам да ги направя „артистични хипита“, отколкото модерни деца, които се интересуват единствено от компютърни игри. Също така мисля, че телевизията би повлияла много негативно върху развитието на Ноа и Боди. Искам децата ми да имат високи ценности и да можем да поддържаме добра комуникация. Опитвам се да ги науча да бъдат активни, затова постоянно правим нещо заедно.

Нямаме много време за почивка, но знам, че усилията си струват и че ще отгледам две чудесни момчета.“

29-годишната актриса определено се гордее с децата си и често го показва, споделяйки техни снимки в Instagram. Една от последните е на нея и по-малкия й син Боди с текст:

"Ще те отгледам и ще ти дам крила“

Очарователните Ноа и Боди са от брака на Меган с актьора Брайън Остин Грийн. Двойката се раздели през август миналата година след 11-годишна връзка.