Съществуват много митове има около аналния секс. Болката, страхът от предаване на полови болести и какви ли още не страшни мисли се въртят в главите на дамите, пише Sin.bg.

Защо мъжете толкова много мечтаят и се борят, за да им пусне половинката отзад? Ето и отговорите, които дават господата:

Защото дава усещане за власт

Може би ти звучи прекалено странно, но фактите говорят – мъжете твърдят, че когато проникват анално в приятелките си, те се чувстват силни. Самата идея, че са достигнали до така пазената зона им дава чувство за власт и контрол, а подсъзнателно се гордеят с това, че са допуснати до там.

Защото жените им се доверяват

Това, че им пускаме анален секс, ги кара не само да се радват заради удоволствието, което ще изпитат, но и защото са наясно, че им имаме доверие. То е като да споделиш тайна, казват господата.



Защото е нещо ново

Да, вагиналният секс е нещо прекрасно, но в един определен момент просто става… обикновен. Ето защо аналният секс е нещо като експеримент, една закачка и свежест в леглото.

Защото си падат по дупетата

Междувременно една от основните причини мъжете да обичат аналния секс е, защото като цяло са фенове на женските сочни и стегнати дупета. А ако могат не само да ги пляскат и целуват, пък и да проникват в тях… ще са най-щастливите хора на света.

Защото усещането е по-хубаво

Няма значение колко много упражнения за стягане на вагината за мощен оргазъм правят жените, няма шанс вагиналният им отвор да е по-тесен от ануса.